The Magic Circle

  • Laura de Vogel / Fine Art / Arnhem

A dancer once said: “The magic happens outside the magic circle”

 

Ik heb een flexibel kader opgezet in de periferie van de magic circle waarin ik mijn werk maak.

 

Bewegingen worden hier vertaald naar objecten en geluid, sound naar dynamiek en beeld en objecten naar klank en actie. Dit is een ruimte waar vragen over de vrijheid om een werk te maken en vrijheid in beweging zich hebben gemanifesteerd.

 

Ik ben opzoek naar beweging. Ik onderzoek de lichamelijkheid van anderen en mijzelf. Daardoor verken ik de rollen van maker, toeschouwer en deelnemer. En tast af welke rol mij de meeste vrijheid biedt.

 

De intentie is om een ruimte creëren waar mensen zelf bepalen wat hun eigen regelgeving is. De bestaande protocollen te breken en zodoende hun ideale manier van kijken, bewegen en deelnemen na te streven.

 

www.devogellaura.com